Shefi urgjences Skender Brataj jep lajmin e mir per shqiptaret

admin

Tani mjekett shqiptare tashme kane vene re se ne kete kohe eshte ulur agresiviteti i vi/rusit dhe ne qarkulliim jane 7 mutu/acione te tij.“Mbi 80% e rasteve paraqiten me temperatturë 37.5-38. Kohëzgjatja është dy deri tre ditë ose maksimumi pesë ditë. Madje ai tregoi se ka edh renie te infe/ksionit […]

Ja se cfar ka then Rama diten e sotme per oren policore

admin

Rama ka theksuar se nëse nuk do të respektohen masat që janë vënë dhe numrat e situata përkeqësohet ndjeshëm, atëherë do të ngushtohet ora policore dhe do të rriten kufizimet.Po ashtu Kryeministri komentoi edhe rastin e Greqisë. Sipas tij, Greqia si vend i BE e ka disi më të lehtë […]