Next Post

Rama paralajmëron se në Shqipëri do të vijë emri i madh...

Rama paralajmëroi një vizitë të princit të Kurorës në Shqipëri. Mësohet se fokusi i bisedimeve mes dy liderëve ka qenë mundësia e investimeve dhe rritja e shkëmbimeve tregtare mes dy vendeve.  “Sot i ripërsërita ministrit ftesën për të pritur këtu princin e Kurorës. E falenderova Arabinë Sauditë për ndihmën e […]

You May Like