Next Post

Lajm i hidhur për qytetin, bashkia jep njoftimin për vd.ekjen e parakohshme të gruas që do mbahet mend gjatë

Bashkia e Pogradecit ka dhene lajmin e hidur ne rrjetin social Facebook per ndarjen para kohe nga jeta tes ish-basketbollistes dhe mesueses se njohur Vilma Çobani (Jaiçari). I trishtë lajmi për ndarjen e parakohshme nga jeta të mësueses Vilma Çobani(Jaiçari). Ish basketbolliste me ekipin e vajzave me trajner Tasi Vako. […]