Next Post

Greqia gati te mbyllet perseri Ja vendimi

Autoritetet greke po mendojnë vendosjen e kufizimeve të reja, madje dhe mbylljen e disa ishujve turistikë në vend. Shkak për këtë është rritja e rasteve të reja.Greqia ka vënë në gatishmëri agjentë të tjerë po licie në ishujt turistikë të vendit, në përpjekje për të kontrolluar respektimin e masave. Sidomos […]