Next Post

Ja kategoria tjeter e personave qe do perfitonj nga rritja e rrogave pervec mesuesve dhe mjekeve

Pas mësuesve dhe mjekëve qeveria shqiptare ka menduar rritje pagash për një tjetër kategori. Bëhet fjalë për rritjen e pagave ndaj punonjësve të policisë dhe atyre së burgjeve, ndërsa lajmin e ka dhënë kryeministri Rama. Vendimi i ri i Qeverisë përfshin rritje rroge për çdo 1 vit/vjetërsi, transport nëpërmjet përfitimit të […]