Next Post

Rama nervozohet dhe kryebashkiakun ulu aty se...

Në perfundim të mbledhjes me kryebashkiaket, Edi Rama i ka hequr fjalën njërit prej tyre i cili duket se donte të replikonte pas kritikave që i bëri kryeministri.  Rama i nervozuar i bën shenjë kryebashkiakut që të ulet dhe i kujton atij se nuk i kishte dhënë leje për të […]