Next Post

Rr^êmben 16 vjeçaren dhe e çon tek “klientët”, por ja cfar ndodhi

16-vjeçarja Amanda, e cila ishte ne kerkim që prej 6 qershorit të këtij viti nga familjarët e saj. E mi tura ishte raportuar e zh,dukur një muaj më parë dhe u gjet sot në zonën e Atikës. Në pr angat e Policisë greke përfundoi një shqiptar, i cili dy shohet […]

You May Like