Next Post

Eugena Tomini jep njoftimin e rëndësishëm që duhet ta lexojmë të gjithë

Teksa varianti Delta i virusit ka vënë në àlàrm botën, zëvendës ministrja e Shëndetësisë, Eugena Tomini deklaroi se edhe Shqipëria është njësoj e rrez1kuar si vendet e tjera. “Delta po qarkullon në moshën e re dhe në popullatën e pavaks1nuar. Në kuadrin edhe të v1ruseve të tjera, kur ka transemtueshmëri, […]