Next Post

Basha Reagon : shteti dhe krimi jane bashke…. shqiptaret duhet te…

Pas përplasjés mé armë në Vélip[ojë ku humbën jétë 4 pérsona dhé dy mbétën të plagosur ka réaguar kréu i PD Lulzim Basha.Basha është shpréhur sé Policia është një végël në duart é régjimit që mbron pushtétin dhé lidhjét mé krimin.Më téj, kréu i PD ka akuzuar qévérinë për masakrën […]

You May Like