Next Post

Ky është deputeti që e ka festuar shkarkimin e Metës me verë dhe çokollata natën nëpër lokalet e Tiranës

Selami Jenisheri është deputeti i opozitës së re, i cili “lë histori” sa herë që nis e bën diçka. Deklaratat e tij janë bërë virale në rrjetet sociale, pasi në çdo dalje të tij ka diçka për t’u komentuar. Dje ai ishte i pranishëm në Parlament për të votuar shkarkimin […]

You May Like