Komento

Next Post

Fjalet prekese te nenes per djalin e saj “Tre ditë kam që nuk fle, sytë nuk më mbyllen…

Enkelejda: Jam nënën e vetme, kam tre fëmijë. Dy vajza e një djalë. Ka një muaj e më shumë që kishte një kollë. E Sollëm me urgjencë në Pediatri dhe rezultoi se kishte leuçemi akute dhe ka prekur 84% të trupit të tij. U shokova, nuk doja ta pranoja.Kjo është […]

You May Like