Komento

Next Post

Kërcënohet me jetë ish-deputeti i njohur i Partisë Socialiste, zbulohet telefonata urgjente me kryeministrin Rama

Limos Dizdari dhe bashëkshortja e tij janë kërcënuar për herë të dytë në lidhje me qendrën Kulturore DEA në Sarandë ku punojnë prej vitesh.Ai ka bërë edhe një telefonatë urgjente me Kryeministrin ku i ka shpjeguar arsyet e kërcënimit të vazhdueshëm familjar për shkak të kësaj qendra ku ata investojnë […]

You May Like