Komento

Next Post

Pròtestë në sheshin ‘Skëndërbej’, pro Palestinës: Ndòdh e PÀPRITURA, vjen ùrdheri nga lart që askush nùk e prìste

TIRANË– Përplàsje mes Polìcisë së Shtetit dhe qytetarëve që kanë dalë në mbështetje të Palestinës në sheshin “Skënderbej”! Disa minuta pas nisjes së ditës së dytë të pròtestës, disa furgona të Polìcisë së Shtetit zbàrkuan në shesh duke kërkuar làrgimin e qytetarëve, me pretendimin se nuk kanë marrë leje dhe […]

You May Like