Next Post

Vjen Paralajmërimi I SHBA-se per Berishen Drejt Shpalljes...

Sulmi i dhunshëm ishte një mesazh i Sali Berishës dhe Ilir Metës ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës, me qëllim për t’i detyruar që t’i nxjerrë nga lista e zezë dhe lista e kandidatëve për sanksione të reja. Sulmi i dhunshëm ishte gjithashtu një mesazh ndaj SPAK, investimi më i […]