Next Post

Ish-ministri ndërmerr hapin e radhës

15 ditë pasi Gjykata e Lartë zbardhi vendimin, dosja në ngarkim të ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri si dhe ish-zyrtarit të lartë të policisë Jaeld Çela është regjistruar në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar. “Çeshtja ne ngarkim te te pandehurve S.T. dhe J.Ç., eshte derguar nga Gjykata […]

You May Like