Next Post

“Mateo ka parë diçka dhe e vranë”, dëshmitarja flet për një sekret që i mituri dinte: Të merren shenjat e gishtave

Tragjedia e Fierit ku 8-vjeçari Mateo Vasiu u rrëmbye dhe vra në mënyrë mizore nga fqinji i tij Klodian Çalamani duket se po merr kthesë tjetër. Pas akuzave të tezes së 8-vjeçarit, një dëshmitare ka treguar sot se një femër është e përfshirë në këtë ngjarje dhe duhet të merren […]