Next Post

Banori largohet në mënyrë të menjëhershme nga “Big Brother Vip”, zbulohet arsyeja (Përmbajtja e Zarfit)

Pak më parë në shtëpinë e Big Brother Vip ka mbërritur një zarf ku njofton banorët se aktori  Igli Zarka është larguar nga shtëpia menjëherë për arsye shëndetësore. Kjo i ka habitur dhe shqetësuar banorët të cilët kanë hamendësuar se ai vuante nga apandesiti. Ata janë në dilemë nëse do […]