Next Post

Ministrja Balluku mer vendimin e rendesishem "nis nga dita e neserme"

Ministrja Balluku njoftoi se duke filluar nga dita e nesërme, policia do të dalë në terren me “grusht të hekurt” kundër transportit informal dhe automjeteve që veprojnë pa licensim. “Policia e Shtetit duke nisur që nesër do të ketë një aksion për subjektet e palicencuara, automjetet private që hapin dyert […]

You May Like