Next Post

Mbyllet protesta ja kërkesat për qeverinë, dhe kur do të mblidhen sërish

Mbyllet protesta e mbajtur sot përpara kryeministrisë kundër rritjes së çmimeve të energjisë elektrike, ushqimeve bazë të shportës, si dhe naftës e gazit.Tubimi nisi në orën 17:00 dhe zgjati mbi 60 minuta. Ajo ishte e organizuar nga qytetarët e thjeshtë dhe politikanët nuk ishin të mirëpritur.Në fund, një nga protestuestit […]