Next Post

Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë para pak çastesh në Tiranë. Ende nuk dihet saktësisht se por mendohet se termeti ishte 3.9 ball lëkundjet ishin të forta dhe zgjatën për disa sekonda per nje moment na kujtuan tmerrin e vitit 2020 ku banoret te friksuar fjeten neper cadra dhe shum […]

You May Like