Spartak Ngjela jep lajmin per shqiptaret ai thot se…

admin

Avo katí Spartak Ngjela ka parala jmèruar zgjedhje tè reja p arlamentare brenda 3 muajve, nèse nè Pd fíton fryma ameríkane e Bashès. Aí u shpreh se edhe Berísha do e ketè nè favor fo rcímín e Bashès, teksa shtoí se personat qè dalín nga kríza tè tílla, shkelqejnè.

“Nè qoftè se fíton fryma ameríkane e Bashès nè PD zgj edhjet í kení afèr. Shènoje kètè. Tè gjíthè duan tè shp ètojnè edhe po zícíonín pro-ameríkan tè partísè dhe Salíut, kjo nuk bèhet.Ata janè nè atè dyzím, edhe SHBA-nè dhe Salíun. Salíu do e ketè nè favor fo rcímín e Bashès. Pse? Sepse pèr tre muaj do tè ketè zgje dhje tè reja. Kèta qè dalín nga k ríza tè tílla, edhe pse í ke parè sí me díokèr shkèlqejnè”, tha avo katí.

Next Post

Edi