Si e sheh rikthimin e Sali Berishës në krye të PD-së? Ish-presidenti Alfred Moisiu jep mesazhin e fuqishëm për politikën shqiptare

admin

Ish-presidenti Alfred Moisiu shprehet se lufta brenda llojit nuk është gjithnjë e keqe. Ai e bëri këtë deklaratë duke iu referuar situatës brenda PD-së.

Moisiu e këshilloi Berishën dhe Bashën që ‘në radhë të parë duhet të mendojnë për vendin e pastaj për veten’.“Sigurisht politika shqiptare është komplikuar, është lufeta brenda llojit, por ndonjëherë këto gjëra bëjnë mirë. Bëjnë mirë sepse edhe brenda llojit duhen hequr ca gjëra që kanë hyrë si kanë hyrë, por tani janë të dëmshme dhe duhen pastruar. Kështu që mendoj se nuk është gjë e keqe”, – tha ish-presidenti.

Next Post

Edi