Shoferin e zuri gjumi, autobusi bie në gr eminë

admin

Të paktën 27 persona , shumica e tyre punëtorë minierash, u v r a n ë të premten kur autobusi që i transportonte doli nga rruga dhe ra në gr e minë, në jug të Perusë .

“Për fat të keq, ne jemi duke vajtuar vd e k j en e 27 punëtorëve tanë pasi, autobusi ra në gr emi në”, tha përfaqësuesja e minierës, në një deklaratë, duke shtuar se 16 të tjerë u pl a go së n .
Zyra e prokurorit lokal tha se shoferi i autobusit ishte midis të v d e k urve. “Kjo është një zonë shumë e rr ez ikshme“, tha prokurori Johnny Romero, duke shtuar se shkaku i aks iden tit mund të ketë qenë, se shiferin mund ta ketë zënë gjumi në timon.Aks i denti ndodhi në orët e para të mëngjesit midis qytetit turistik të Naska dhe Pukio, në malësinë e rrethit Ayakuca, rreth 450 km në juglindje të Limës.
“Vëllai im u hodh nga dritarja dhe ra mbi gurë. Ai është p l a g osur rë nd ë, nuk është në gjendje të lëvizë trupin e tij, ai do të dërgohet në Lima”, tha Adriana Cruz Taipe për shtypin.
Ky është aks ide nti i dytë v d e kj ep r ur ës au tomob il istik në vend brenda dhjetë ditësh.Më 8 qershor, 17 njerëz u v r a n ë kur një autobus.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Next Post

Edi