Sali Berisha del me deklaratë bomb

admin

Sali Berisha del me deklàratë ”BØMBE” kjo nùk prìtej…U shpall nòn-grata, Berisha u hap lu ftë SHBA-ve, pàdit Blinken për shpi fje, dhe del kùndër bashkëqeverisjes PD-PS: Do ishte fatàlitet. Sali Berisha:

Dua të theksoj se që kur kam filluar jetën time politkke, po të shkoni më tutje, që kur kam prèkur rrogën e parë në borderotë e shtetit dhe që ditën e djeshme,nuk ka njeri në botë që mund të thotë që kam qenë apo jam i implikuar në një aferë të ccfarëdoshme korr uptive. Kam udhëzuar avokatin tim që të pa disë për shpi fje. Blinken mundet të mendojë se është i mbr ojtur, por nuk është ashtu. Padia është ngirtur nga avokati im francez, në Francë. Jam konsultuar me të dhe jam i sigurtë që Blinken nuk ka imunitet. Ai është bërë pjesë e një parodie.Sali Berisha: Përsa i përket një bashkëqeverisjeje, do të ishte një fa talitet për Shqipërisë. Shqipërisë i duhen zgjedhje të lira e të ndershme.

Komento

Next Post

Edi