Sali Berisha ben thirrjen dhe befason per Bashen:”Demokratë, flakeni në. . .”

admin

23-vjetorìn e v ra sjes se Azem Hajdarìt, lìderì hìstorìk ì së djathtës, Salì Berìsha e ka shfrytëzuar për t’ìu bërë thìrrje të gjìthë demokratëve që të ngrìhen në betejë kundër Lulzìm Bashës, të cìlìn e quan “vegël mjerane e Edì Ramës”.

“Sot demokratet dhe demokratët frymezohen me shume se kurre me pare nga trìmerìa epìke, guxìmì mbìnjerezor ì Azem Hajdarìt per tu ngrìtur dhe flakur sa me pare ne koshìn e plehrave te hìstorìse, rregjìmìn e kakìstokracìse dhe tradhetìse se larte kombetare te Zografìt Bìs dhe vegles te tìj mjerane ne krye te PD”, thekson Berìsha.

Next Post

Edi