Rama na habit me deklaratën:Ky rekord i ngeli Shqipëris pa thyer në botë…

admin

Kryeministri Rama tha se qeveria e re do e rendisë Shqipërinë në vendin e parë në botë për numrin e lartë të grave në qeveri.
Rama u bëri thirrje të gjitha deputetëve në

Kuvend që të bëhen një zë i fuqishëm në betejën e fuqizimit të vajzave dhe grave. 
“Kjo qeveria e re do të hyjë në histori si qeveria më përbërjen më të lartë të grave. Kabineti i ri qeveritar, rendit në vendin e parë Shqipërinë mes vendeve të OKB-së për të klasifikimit për numrin e grave në qeveri”, tha Rama.

Next Post

Edi