Rama ka shkarkuar diten e dijshme nga detyra socialistin…

admin

Kryeministri Rama ka shkarkuar nga detyra socialistin Fatos Tushen qe ishte kryetari lushnjes
Ai arrestohet ditën e djeshme për korrupsion me tenderat.

Vendimi është marrë sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave dhe mban firmën e kryeministrit. 
Në vendimin e firmosur nga Rama thuhet se shkarkimi i kryebashkiakut Tushe është bërë, për shkak të shkeljeve të rënda.

Next Post

Njoftimi qe vjen nga Austria për Shqiptarët

Nga tani do të mund të hyjm në Austri pa karantinë nëse kemi një certifikatë vak sinimi me vak sina të njohura nga Agjencia Evropiane e Ba rnave. Austria na ka vendosur në “Listën e gjelbër” epidemiologjike. Ndërkaq autoritetet austriake nuk pranojnë Sputnikun rus. Ata që nuk kanë një certifikatë […]