Rama bën premtimin e madh për shqiptarët, Ja sa do t’ua coj pagat, vetëm më..

admin

Nuk kanë ikur 500 mijë veta nga vendi, është gënje-shtër e madhe shumë dhe se balanca mes ikjes dhe kthimeve, pas kri-zës së madhe në Greqi ka pas shumë që janë kthyer.Balanca është neg-ative por është shumë e më e arsyeshme se ajo që thuhet.

Duhet të hym më shumë të rinj në kodimin online,të fuqizojmë shkollat profesionale dhe të vazhdojmë të mbajmë një ekuilibër mes taksës për ata që fitojnë më pak dhe për ata që fitojnë më shumë.

E kemi çuar për ata që fitojnë me pak ne zero,dhe duam që të bëjmë një ndryshim se do e kemi pjesë të paktit që sot ne kemi në pagën 300 mijë pa taksa, ta bëjmë 400 mijë pa-taksa.

Kush paguhet deri në 400 mijë mos të paguajë taksën,tatimin mbi të ardhurat, dhe kjo besoj do lehtësojë shumë.Pas 25 prillit meqë jemi prapë në qeveri dhe duhet tu japim njerëzve dijeni për planin, nëse do ishte opozitaa dhe do thoshte se do e bëjmë në 1 qershor ne se bëjmë këtë do jemi preeciz në atë që themi,ditorja.

Komento

Next Post

Ekspertet amerikane japin ala’rmin, ja cilat janë pasojat e Ko vid! tek pacientett nën moshën 50 vjeç

Sipas studimeve te reja ne SHBA, ekspertet kane vene re se Se ko vi d, po shkakton god-itje ne teu tek te rriturit ne te 30-tat e te 40-tat te cilet nuk jane shume te se/ mure prej infe/ ksionit.Madje sipas eksperteve, duke pare edhe te dhenat qe jane grumbulluar […]