Raketa kineze në rënie të lirë jaa zonat me te rezikuara sipas Amerikanve

admin

Sipas një qendre amerikane për kërkim dhe zhvillim hapësinor Në hartën me rënie të mundshme të raketës përfshihen

pjesa më e madhe e Evropës, përfshirë Kosovën e Shqipërinë, territori i plotë i Azisë, pjesa lindore e Afrikës, Oqeani Indian, rreth gjysma e Oqeanit Paqësor, Australia me Oqeani dhe pjesa veriperëndimore e Amerikës Veriore, përfshirë Alaskën e ShBA-së dhe një pjesë të territorit të Kanadasë.

Komento

Next Post

Edi