Protesta kundër rritjes së çmimeve, qindra qytetarë para Kryeministrisë. Thirrja e humoristit

admin

Disa qindra qytetarë janë mbledhur para godinës së Kryeministrisë në Tiranë, në protestën e dytë brenda pak ditësh të thirrur nga shoqëria civile, kundër rritjes së çmimeve.

Nën thirrjet ulni taksat, protestës i janë bashkuar qytetarë të shumtë dhe figura të njohura të ekranit.Aktori i njohur i humorit Irgen Çela i bën thirrje qytetarëve që t’i bashkohen protestës.

Next Post

Edi