Ngjarje rend !! Babai kërkon të shesë vajzën për…

admin

Në Afganistan, vetëm 5% e familjeve kanë ushqim të mjaftueshëm për të ngrënë çdo ditë, ndërsa më shumë se gjysma e popullsisë është e uritur. Prindërit i shesin vajzat e mitura për

bukën e gojës dhe askush nuk i ndalon.Së fundmi, Protothema greke, ka publikuar historinë tronditëse të një familjeje.Ai dhe gruaja e tij Jasmine, e cila ka humbur punën si rrobaqepëse, janë sëmurë nga uria. Ai planifikon të shesë Nochra-n, vajzën e tij, brenda një muaji dhe synon që të njoftojë shitjen në komunitetin e tyre.

Next Post

Edi