Nëse ndjeni këtë shqetësim ateher keni probleme serioze me melcin

admin

Sic dihet mëlçia ëhtë motori i trupit të njeriut, organi që kujdeset për të mbajtur organizmin sa më pastër dhe të filtrojë të gjitha toksinat e dëmshme.


E nëse mëlçia ç’helmon trupin nga toksinat, është në dorën tonë që një herë në kaq kohë ta pastrojmë ne këtë të fundit nga mbetjet.shenjat e mëposhtme do t’ju bëjnë të kuptoni nëse mëlçia juaj funksionon apo jo si duhet.Dhimbje të barkut, të përziera, të vjella, lodhje dhe humbje e oreksit janë të gjitha simptomat të ndërlidhura të mëlçisë së sëmurë, veçanërisht të hepatitit autoimun.

Next Post

Edhe pak ditë! A do të hyjë Sali Berisha në Parlament ditën e premte? Ja çfarë ka vendosur ish Kryeministri…

A do të hyjë Sali Berisha në Parlament ditën e premte? Ja si përgjigjet ish-Kryeministri Në qoftë se ka një njeri në Shqipëri që ka të drejtë që t’i shtrojë Sali Berishës qindra mijqëra pyetje është Era Mëhilli, që i kam shtruar unë qindra mijëra pyejte.Ditën e premte Sali berisha […]