Nëse keni plane për udhetime në Greqi, Ja rregulla e re

admin

Për të gjithë qytetaret shqiptarë që duan të udhëtojnë drejt Greqisë, aktualisht në Athinë dhe Kretë, duhet të plotesojnee formularin 24 orë para udhëtimit.Tirana Airport njofton se nëse ky formular nuk plotesohet brenda afatit, qytetarët shqiptarë nuk mund të udhëtojnë dot drejt vendit fqinj.

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Greqisë, aktualisht drejt Athinës dhe Kretës, ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotesohet formulari 24 orë para udhëtimit.Në rast se ky formular nuk plotesohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot. Pasagjerët do të marrin një kod i cili do të përdoret nga Mbrojtja civilee Greke për identifikimin etestit pas mbërritjes, shkruan si cdo here ditorja.

Next Post

Rama sot feston ditëlindjen ja sa vhec mbushi ai

Sot është një ditë e veçantë për kryeministrin Edi Rama. Ai feston ditëlindjen e tij të 56-të. Rama lindi në 4 korrik në Tiranë, ndërsa para zgjedhjes së tij si kryeministër, ka mbajtur disa pozicione të tjera.Karrierën politike e nisi në vitin 1998, kur u emërua si Ministër i Kulturës, […]