Ministrja e Shëndetësisë jep lajmin e mire. Shqipëria del nga zona…

admin

Ministrja Manastirliu në fjalën e saj në Kuvend tregoi se vendi yne tashmë ka dalë nga zona e kuqe, duke u shprehur se situata epide’miologjike

në vend është përmirësuar dhe se objektiv mbetet vak-sinimi i të gjithë popullatës brenda pranverës së vitit të ardhshëm.Vendi ynë bazuar në të dhëna epide’miologjike ka dalë nga zona e kuqe, nga zona e riskut krahasuar me vende të tjera si të rajonit ashtu edhe në Europë. Kemi incidencë të ulett të javës që është mbyllur. Kemi një renie të pozittivitetit total.

Komento

Next Post

Edi