Ministria e Arsimit tregon kur do te hapen shkollat, ja kur nis mësimi në klasa

admin

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Znj. Evis Kushi, me një postim në rrjete sociale, njoftoi rihapjen e shkollave.Duke iu drejtuar të gjithë nxënësve, mësuesve dhe prindërve, ajo fillimisht i falënderon ata “për mirëkuptimin dhe sakrificën e treguar gjatë kësaj jave.

Në të cilën përveç situatës së rën0duar nga pan/demia jane shtuaar edhe problematikat e një moti të acartte në të gjithë vendin. Sipas Ministres Evis Kushi, që “nga dita e hënë, datë 22 shkurt 2021.

Të gjithë do t’i rikthehemi skenarit të mëparshëm. Pra, mësimi në të gjitha shkollat e arsimit parauniversitar. Në fund, ajo shpreh sërish mirënjohjen e thellë për durimin që është treguar këto kohë nga gjithsecili.

Ku përsërit gjithashtu ape-liin e fortë që të gjithë të tregohemi sa më të kujdesshëm në respektimin e të gjitha rregullave të përcaktuara,ditorja.

Komento

Next Post

Shefi urgjences Skender Brataj jep lajmin e mir per shqiptaret

Tani mjekett shqiptare tashme kane vene re se ne kete kohe eshte ulur agresiviteti i vi/rusit dhe ne qarkulliim jane 7 mutu/acione te tij.“Mbi 80% e rasteve paraqiten me temperatturë 37.5-38. Kohëzgjatja është dy deri tre ditë ose maksimumi pesë ditë. Madje ai tregoi se ka edh renie te infe/ksionit […]