Mero Baze: Berisha do ketë fat më të keq se Esat Pashë Toptani, që u….

admin

Historia e pushtetit të Sali Berishës në Shqipëri ka përfunduar. Ka mbetur vetëm gjyqi i tij. Dhe ia ka filluar t’ia bëjë vet gjyqin vetes, duke e rreshtuar veten dhe familjen e tij, në fundin e jetës fizike dhe politike, kundër aleatit të madh të Shqipërisë dhe garantuesit të faktorit shqiptar në Ballkan.

Esat Pashë Toptani kishte bërë shumë herë më pak se kaq kundër Shqipërisë, kur u ekzektua si tradhëtar. Sali Berisha nuk e meriton atë fat.  Ai meriton të vetëvritet. Siç po bën!

Next Post

Edi