Me reagimin e fundit Amerika fundos Berishën!! Ja ku i gjetëm provat për të, u pasurua mbi..

admin

Departamenti Amerikan i Shtetit ka reaguar në lidhje me vendimin e marrë për ish-kryeministrin Sali Berisha.Në një përgjigje ata kanë sqaruar se mbi çfarë bazash e kanë marrë vendimin për të mos lejuar hyrjen në SHBA të ish-kryeministrit.

Në mënyrë të habitshme, në reagimin e tyre thuhet se ata e kanë marrë vendimin bazuar te raportimet e mediave, nga Organizatat Joqeveritare dhe nga vetë qeveria e Edi Ramës.Si dhe korr upsioni i Berishës është raportuar gjerësisht në raportimin lokal, rajonal dhe ndërkombëtar si dhe në he timet që lidhen me përpjekjet e qeverisë antikor rupsion të qeverisë shqiptare.Ai është i njohur gjerësisht që ka përdorur fuqinee e tij për përfitimet e tij, për të pasuruar aleatët e tij po’litike dhe anëtarët e familjes së tij.

Komento

Next Post

Edi