Londër, shqiptari digjet brenda shtëpisë së barit

admin

Ermal Qose 35 vjeç,  humbi jetën si pasojë e një zjarri masiv brenda një ferme kanabisi në adresën Southwold Road, E5.Një 33 vjeçar është

arrestuar nën akuzën e burgosjes së rreme dhe kultivimit të kanabisit. Ky person po hetohet në gjendje të lirë.Po për këtë ngjarje më 7 Janar është arrestuar një 26 vjeçar nën akuzën e vrasjes, burgim të rremë dhe kultivim kanabisi.

Next Post

Edi