Lajmi mir vjen nga ky shtet per vaksinat, ja se cfar po thuhet

admin

Në një kohë kur të gjitha vaksinat duket se kanë nevojë për një dozë përforcuese për t’iu përgjigjur mutacioneve të covid-19, në Japoni

shkencëtarët po studiojnë një vaksinë që do të na mbrojë përgjithmonë nga sëmundja dhe do të sigurojë antitrupa të mjaftueshëm në mënyrë që të mos nevojitet dozë përforcuese.

Next Post

Edi