LAJMI I FUNDIT: Aktori i madh shqiptar në Zl, i vd.es vëIIai…

admin

Humoristi dhe prezantuesi Besim Dina, ka hum/bur sot një nga pers/onat më të afërt dhe më të dashur. Siç bëhet e ditur, vëllai i Besimit,

Bedriu ka ndë/rruar jetë në moshë të re. Miq të humoristit kanë shhp/rehur ngu/shllime për këtë hum/bje të madhe për familjen Dina. Ngu/shëllime! Permes nje postimi në Facebook ngu/shllime ka shp/rehur edhe miku i familjes Dina, Ylber Asllanaj.

Next Post

Edi