Lajmi fundit Yuri Kim dha ultìmatum Topalli në krye…

admin

E pyetur se çfarë do të ndodhë nëse Lulzim Basha dhe kryesia nuk e njeh Kuvendin e PD, Topalli tha se “Ore ai nuk njeh asgjë. De fakto ai ka ìkur. De fakto nuk është më kryetar sepse i ka ikur anëtarësia, i kanë ikur të gjitha kolonat. I ka ìkur baza dhe rri vetëm me vulën në zyrë.” Mesa

duket sipas zerave pas ùltimatumit te Yuri Kim per Berishen qe neqoftese ai merr kreun e PD SHBA do te shkèpuse marrdheniet, oferta i ka shkuar edhe Jozefina Topallit per nje kandidim por pa nje konfirmim nga ana e zonjes Topalli.E pyetur nga gazetarja Hoxha se çfarë ndodh në marrëdhënien e SHBA-së me PD-në, nëse ish-kryeministri Sali Berisha merr drejtimin e saj, znj.Kim theksoi se Shtetet e Bashkuara nuk ask ish-kryeministri Sali Berisha merr drejtimin e saj, znj. Sekretari i Shtetit, duke theksuar më tej se kjo është një politikë për mbarë botën dhe nuk ka të bëjë fare me individët.

Next Post

Edi