Kura 30 ditore me ujin e qepes ja si ndikon te ne

admin

Uji i qepës është i pasur me vitaminë C, vitaminë B6, acid folik ashtu si edhe kalcium, magnez, hekur, fosfor keto mund t’i konsumoni në një gotë të vetme.

Ja Si Ta Përgatisni dhe Përdorni
Merni një kokërr qepë, të cilën në mbrëmje duhet ta qëroni nga lëkura, ta ndani në katër pjesë dhe të katërta pjesët duhet t’i vendosni në një enë me 250 ml ujë.Lëreni në temperaturë ambjenti përgjatë gjithë natës dhe pijeni të nesërmen esëll në mëngjes pasi t’i keni hequr pjesët e qepës, pra duhet të konsumoni vetëm lëngun dhe më pas mund të vijoni të konsumoni mëngjesin.Këtë proces duhet ta bëni çdo ditë për 30 ditë.

Next Post

Edi