Jepet vendimi përfundimtar per Adriatik Llallën

admin

Apeli i GJKOO ka lënë në fuqi vendimin për dënimin me dy vite burg të ish-Kryeprokurorit Adriatik Llalla.Mësohet se ky i fundit prej një jave ndodhet jashtë Shqipërisë për tu mjekuar

në një klinikë private për shkak të problemeve shëndetësore.Në lidhje me këtë vendim ka reaguar dhe avokati i Llallës Sokol Hazizaj.

Next Post

Flet Brataj:A do te kete karantine dhe mbyllje te shkollave ne vjeshte dhe dimer

Vjeshta është përpara dhe an kthi vjen në rritje duke parë shifrat e inf ektimeve cdo ditë.Por kreu i Ur gjencës Kombëtare, Sk ënder Brat aj siguroi në “LOG” se nuk do të ketë mbyllje tjetër të vendit.“Masat kanë sens gjithmonë me faktin e ep demiologjisë tani, ka arritur 300 […]