Ja se cfar thot zvensi i Ilir Metes per shkatrkimin e tij

admin

Në një deklaratë për mediet, Blushi bëri të ditur se institucioni i Presidencës nuk do të njohë

 “asnjë vendim antiligjor që do të marrë Kuvendi njëpartiak, si  dhe vendimet e çdo institucioni tjetër kukull të këtij regjimi kleptokratik”. Kreu i Shtetit siguron qytetarët që do të ushtrojë me përgjegjësi të plotë të gjitha funksionet e tij kushtetuese deri më 24 korrik 2022 dhe nuk do të tolerojë asnjë lloj intimidimi të Institucionit të Presidentit nga mafia lokale, rajonale dhe ndërkombëtare

Komento

Next Post

Edi