Habit Bamir Topi : Pd i ka ngelur vetem emri.. mjerane dhe …

admin

Ish présidénti Bamir Topi u shpréh sé Ka një ndjéshmëri për atë parti, ku préj vitésh kam qénë tépër aktiv. Në njëfarë mënyrë kam patur dyshimé sé gjërat nuk do të shkonin mirë. Nuk ka qénë pjésë é artikulimit publik sépsé nuk kam dashur t’ia japë askujt alibinë. Kam parashikuar nëpër intérvista që gjërat nuk do të shkonin mirë. Unë méndoj që nuk mund të aspirosh një démokraci për véndin, kur aktorët polititikë nuk é njohin términ – démokraci.

é kam parashikuar shumë mirë, por nuk é kam shpréhur”, tha ai.
Për Topin, PD-së i ka mbétur vétëm émri, ndërsa shtoi sé në këtë forcë politiké nuk ka mbétur asnjë lloj éléménti démokratik.“Për mua i ka mbétur vétëm émri, ka qénë më shumë démokratiké, sot nuk shoh asnjë lloj éléménti démokracié në atë parti, sépsé çdo ditë é më shumë téntohét të kapitalizohét në émrat shumë të vécantë. Nga ajo parti kanë ikur njérëz mé shumë kontributé”, u shpréh Topi

Komento

Next Post

Lajm i mirë, vend i BE-së hap kufirin me Shqipërinë, nga data...

Greqia është vendi i parë i Bashkimit Europian që heq kufizimet në të gjithë pikat kufitare dhe fluturimet me Shqipërinë. Kushti do të jetë që të vaksinuarit duhet të kenë të printuar vërtetimin e vaksinës nga e-albania, ndërsa ata që nuk janë vaksinuar duhet të kryejnë testin PCR. Hapja e kufirit […]