Gra ngrini zerin Gazetarja afgane shpërthen në lot: Talebanët po kërkojnë….

admin

Ngrini zërin!” Ky është mesazhi për gratë, nga gazetarja afgane, Lailuma Sadit,. Gazetarja sot jeton në Bruksel dhe flet në emër të të gjithë atyre që nuk kanë mundësi të dëgjohen.

Talibanët nuk duan që gratë të jenë të lira, ata nuk duan që askush të jetë i lirë”, tha Lailuma.I thashë Stoltenberg se ishte një vendim shumë i keq të largohesha nga Afganistani, një vendim i gabuar. Kur ishte bashkësia ndërkombëtare në Afganistan, gjithçka ishte ndryshe

Next Post

Edi