Firmoset marrveshja me Gjermaninë jep lajmin Rama

admin

Shqipëria ka nisur hartimin për marrëveshjen e njohjes reciproke të patentave me Gjermaninë.


Lajmin e ka konfirmuar kryeministri Rama, duke theksuar se Shqipëria e ka kaluar provimin e autoriteteve Federale Gjermane. 
“Lajm i madh për emigrantët shqiptarë në Gjermani/ Patenta shqiptare është e njëvlefshme me atë gjermane si në siguri, si në proces kualifikimi, po ashtu dhe per sigurinë me standartet e BE-së”, njofton Qeveria.

Komento

Next Post

Edi