Fillojnë përplàsjet Rama-Doshi: ja arsyeja

admin

Kryeministri Edi Rama menjehere pas marrjes se mandatit te trete ka filluar punen me nje intensitet te larte per làrgimin e Drejtoreve nga drejtorite kryesore ne Shkoder te cilet ishin emeruar nga Kryetari i Partise Socialdemokrate, Tom Doshi.Mesohet se Kryeministri u ka kerkuar te japin dorehèqjen disa prej drejtoreve, por ka patur dhe nga ata te cilet kane refùzuar. Duke mos pranuar te japin dorehèqjen jane shkàrkuar nga detyra.

Fillimisht u shkàrkua drejtori i Kadastres ne Shkoder Genc Berhani. Ne làrgimin nga puna nuk u dha àsnje motivacion per làrgim. Berhani kishte marre detyren ne nentorin e vitit te kaluar. Drejtoresha e Zyres Arsimore Shkoder Blediana Osja u shkàrkua nga detyra pasi nuk pranoi te jepte dorehèqjen nga ky post. Kjo e fundit u zevendesua nga Sindis Kopliku.Diten e sotme ka ardhur radha per drejtorin e IKMT Shkoder Ilir Niklekaj i cili ka pranuar te jape dorehèqjen nga detyra ku ne vend te tij u emerua Serdar Hoxha. Niklekaj eshte i njohur per organet e drejtesise pasi ne vitin 2016 u arre-stua per tjetersimin e 15ha toke ne Velipoje ne nje kohe kur kryente funksionin e drejtorit te Hipotekes Shkoder.

Next Post

Edi