Duket si fëmijë i vogël po nuk do e besoni dot se sa vjeç është në të vërtetë, vuan nga një sëmundje e ligë që s’e lë të rritet

admin

Hasbulla Magomedov ka çm endur internetin që kur videot e tij pushtuan TikTok-un gjatë javëve të fundit, por ka shumë njerëz që ende nuk e njohin rusin e etiketuar ‘Mini Khabib’.Një nga pyetjet më të shpeshta që bëhet në lidhje me Hasbullën është sa vjeç është në të vërtetë. Përgjigjja ka tronditur shumë njerëz pasi u zbulua se pavarësisht tipareve të tij fëmijërore, Hasbulla është në të vërtetë 18 vjeç.

Një mjek ka publikuar një video në TikTok për të shpjeguar gjendjen e rrallë gjenetike përgjegjëse për shtatin e shkurtër dhe zërin e lartë të Hasbullas, si dhe prognozën dhe trajtimet e mundshme. Sipas Dr. Karan Raj, Hasbulla vuajnë nga mungesa e hormonit të rritjes, një çrr egullim gje netik që ndodh kur gj ëndra e hipof izës së trurit (përgjegjëse për prodhimin e shumicës së hormoneve) nuk mund të prodhojë hor monin e rritjes

Next Post

Ky është fshati shqiptar që nuk shkon asnjë nuse, meshkujt kanë mbetur beqarë

Në Shqipëri mund të ndodhë gjithçka dhe nuk është aspak çudi.Në fshatin Mushnik ka ende meshkuj beqarë që kanë shkuar deri në 50-vjeç.Fshati ndodhet reth 8 km larg autostradës Rrogozhinë-Kavajë, ku 20 familje jetojnë në izolim të plotë, pa ujë, pa kanalizime, në kushte mbijetese, dhe për këtë arsye asnjë […]