Bujar Nishani i shqetësuar ngre alarmin mbi atë çfarë po ndodh në vend, godet drejtpërdrejt Ramën

admin

Bujar Nishani i shqetësuar ngre alarmin mbi atë çfarë po ndodh në vend, godet drejtpërdrejt Ramën

Postimi i Nishanit

“Aftësitë e një qeverie dhe dallimi midis modeleve qeverisëse duket në momente krizash, në situata jo normale, në prova sfidash të vështira!

Zjarret masive janë fenomen i përhapur në këtë sezon e jo vetëm në Shqipëri.Por po aq evidente dhe e vërtetë demonstrohet edhe paaftësia dhe papërgjegjshmëria e qeverisjes së sotme duke e lënë popullatën dhe territorin e vendit në mëshirën e fatit!Kryeministri i vendit nuk duket gjëkundi!

Next Post

Edi